Læbepomader

Økologiske læbepomade som giver dig fløjlsbløde læber. Døjer du med tørre læber, som sprækker, så er du kommet til det helt rette sted. Luksus læbepomade der pleje din læber med de bedste ingredienser. De er lavet på økologiske plantestoffer, helt uden nogle skadelige tilsætningsstoffer.
Tørre læber kan for mange være et problem året rundt. De er stærkt udsat for vind og vejr, men også for den tørre "radiatorluft" derhjemme. Læbehuden har svært ved at forsørge sig selv med fugtighed og et "film af fedt", der gør læberne smidige. Den har nemlig ingen talg- og svedkirtler og er tyndere end ansigtshuden. Derfor er den ikke særligt beskyttet.

Den rette læbepleje er altså et must. På hylderne i supermarkedet er der ofte et væld af læbepomader, som alle sammen lover optimal pleje. Der er noget for enhver smag, enhver hud og enhver pengepung – og der bliver garanteret det bedste resultat. Lige meget, hvor fantastisk det end lyder, så er der en bagside af medaljen.

Studier har vist, at læbepomader med tilsætningsstoffer såsom paraffin, parfume, alkohol og mentol skal man holde fingrene fra. Aromatiske og mættede carbonhydrider (kulbrinter) fra mineralolier er absolut heller ikke gode for din krop. Alle disse skadelige stoffer kan du undgå ved at vælge økologisk læbepomade, som med sine naturlige antioxidanter beskytter og plejer.

Har du ømme og svidende læber virker de naturligste og økologiske ingredienser såsom sheasmør og olier af kokosnød og jojoba beroligende og fugtighedsgivende. Skal du ud at stå på ski eller ned til sydens sol, har Netspiren også solbeskyttende læbepomader!

Økologisk læbepomader i flotte farvenuancer
Øko-læbepomader plejer ikke kun. De kan også fungere som dekorativ kosmetik, og så dufter de endda dejligt! Svært at tro? Det er skam ganske vist. Derfor kan en læbepomade faktisk være den ideelle og plejende erstatning for læbestift, lipgloss etc. Hos Netspiren vil du opdage adskillige plejende og beskyttende økologiske læbepomader med forskellige farver og dufte. Der er noget for enhver smag, og der er helt bestemt en, der passer

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader