Longo Hemo Jern (100 tabletter)

Hemojern - 75 tabletter

109,95 kr
Den specielle sammensætning i HemoJern giver en sikker og god jernoptagelse.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse

Værd at vide om Longo Hemo Jern


For nogle mennesker kan det være hårdt for deres mave at indtage tilskud af jern. Det er ikke tilfældet med Hemo Jern, da det er er skånsom for maven. Tilskuddet indeholder nemlig Hæmoglobinbundet jern (Hæmjern) og ikke-Hæmjern. Hæmjern optages lettere end ikke-Hæmjern, hvilket er mere skånsomt for maven.

1 tablet indeholder 9 mg jern, som svarer til 64% af det daglige referenceindtag (RI) for voksne og børn fra 11 år.

Der er jern vigtigt


Der er forskellige perioder i livet, hvor vi kan opleve et øget behov for jern. Det kan f.eks. være, når vi vokser som børn, når man bliver gravid, har sin menstruation eller hvis man er bloddonor.

Grunden hertil er, at vi i blodet opbevarer 2/3 af kroppens jern. Så når vi mister blod eller har mere behov for blodets funktion (f.eks. under vokseværk), så er det godt at være opmærksom på at optage ekstra jern.

Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse, en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, samt immunsystemets normale funktion.

Deklaration pr. 1 tablet:
350 mg specialbehandlet Hæmoglobinpulver af animalsk oprindelse (svarende til ca. 1 mg jern) og 25 mg ferrofumarat (svarende til ca. 8 mg jern).

Anvendelse
Voksne og børn over 11 år:
Dosering: Kvinder i menstruationsalderen, donorer samt gravide: 3 tabletter dagligt, eller efter behov.
Øvrige brugere: 1-2 tabletter dagligt.
Den anbefalede dagsdosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Opbevaring
Opbevares tørt, ved max 25ºC, beskyttet mod direkte sollys samt utilgængeligt for børn

Indhold
75 tabletter.
Ingredienser:
Hæmoglobinpulver (fra kvæg), majsstivelse, L-ascorbinsyre, ferrobisglycinat, fugtighedsbevarende middel (glycerol), overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, polydextrose, carnaubavoks), fyldemidler (calciumfosfat, magnesiumcarbonat, mikrokrystallinsk cellulose), farvestoffer (jernoxider og jernhydroxider), mediumkædede triglycerider (fra kokosolie).
Produktinformation
Andre informationer:
OprindelseslandDanmark
Varenummer: ORKLA-451138257
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer