Biosym D-Sun 360 kapsler

Biosym D-Sun 20 µg D-Vitamin (360 kapsler)

Spar 19%

Kun 192,95 kr

Pris: 241,00 kr

D-sun er kosttilskuddet, der hjælper med at vedligeholde dine knogler og tænder, fordi D-vitaminet øger optagelsen af det Calcium, som vi får via kosten. D-Sun har et højt indhold af naturligt D3-vitamin og fås i synkevenlige vegetabilske kapsler. Som noget helt særligt er kapslerne opløst i lecithin, som sikrer, at vitaminet optages godt i kroppen. Desuden har D-vitamin en god effekt på immunsystemet, som hjælper det til at fungere normalt. Hvis man ikke får nok D-vitamin gennem kosten eller solens stråler, anbefaler de danske sundheds- myndigheder, at man i vinterhalvåret supplerer med D-vitamin fra kosttilskud.
Indlæser lagerstatus...
Beskrivelse
Solvitaminet - D-vitamin bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium og phosphor og bidrager dermed til at vedligeholde normale knogler. D-vitamin spiller en rolle i celledelingsprocessen. Vitaminet bidrager desuden til immunsystemets normale funktion og til at vedligeholde normale tænder og en normal muskelfunktion.
Ingredienser:
Ekstra jomfruolivenolie, cholecalciferol fra lanolin (vitamin D3), Vegetabilsk kapsel: Modificeret majsstivelse, glycerol, carrageenan
Produktinformation
Andre informationer:
AllergenerSoja, Fisk
Varenummer: 16616
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer