Immunforsvar

Se vores store udvalg af spændende kosttilskud der kan booste dit immunforsvar. Vi har produkter til dig der allerede er syg, dem der kan mærke den er på vej, eller hvis du gerne bare vil forebygge sygdom. C- og D-vitaminer samt urtetilskud er populære remedier mod sygdom!
Der er mange faktorer der spiller ind, når man skal opretholde et stærkt immunforsvar. Hvilket betyder der også er mange ting der kan påvirke det i en negativ retning. En af grundende til, at man oftere bliver syg om vinteren er, at immunforsvaret er svagere og sygdomsstartende vira er stærkere. Man bliver altid smittet gennem enten mund eller næste. Derfor er det vigtigt at holde slimhinderne fit for fight om vinteren. Slimhinderne bliver som sagt svage og udtørrede om vinteren. Derfor skal du huske at drikke ekstra vand om vinteren. Du kan eventuelt også supplere med kosttilskud. Kosttilskud med Echinacea og A-vitamin. C- og D-vitamin er to kendte og meget populære kosttilskud til sygdomsramte danskere. Der er dog alternativer. Kosttilskud med Echinacea kan også bruges til immunsystemet. Produkter som Kan Jang og Urte-pensil er urtebaserede remedier til de sygdsomsplagede. Hvis vi ikke skal snakke kosttilskud, er en sund og varieret kost sammen med daglig motion og bevægelse to meget vigtige ting for et sundt immunforsvar. Motion er nemlig med til at reducere chancen for stress. Og stress er en af de helt store syndere, når det kommer til hvad der gør os syge. God hygiejne og minimal nærkontakt med andre mennesker, er også gode ideer til hvordan man undgår at blive smittet. Vask hænder ofte, brug evt. håndsprit, lad være at rør din mund og næse og undgå offentlig transport i myldretiden. Disse råd er gode tommelfingerregler, da dette kan sørge for at du ikke kommer i kontakt med en influenzavirus.

Vi har både veganske, vegetariske og laktosefri kosttilskud til immunforsvaret. Det er bare med at gå på opdagelse i vores brede sortiment. Kosttilskud er et godt supplement til kosten, og kan gøre den nødvendige forskel for dig!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader