Menu

Glutenfri Mysliboller


Ingredienser:
½ liter tempereret vand
15 g skallin, loppefrøskaller eller Husk
1 tsk. uraffineret salt
10 g gær
60 g rosinerog/eller finthakkede abrikoser
30 g solsikkekerner
1 spsk. carob (kan udelades)
2 spsk. kanel
50 g malede mandler
90 g havregryn
200 g rismel

Denne opskrift giver 8-10 mysliboller
Sådan gør du:
Vand og loppefrøskaller røres sammen og trækker ca. 15 min. Piskes derefter 2 min. med håndpisker. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen røres godt igennem til konsistensen er som en fast grød.

Formes til boller med våde hænder eller en is ske og lægges forsigtigt på bagepladen. De pensles med olivenolie og bages i 30 min. ved 200 grader i almindelig ovn eller ved 190 grader i varmluftsovn.

Hvis du har en dampovn, kan du med fordel sætte bollerne på hæveprogram i 20 minutter og herefter bage det som i en almindelig ovn, men med jævnlige dampskud.
Posted in Glutenfri By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader