Menu

Banankage med chokolade - Glutenfri

ca. 12 stykker kage.
3 modne bananer
7 dadler
2 æg
2 spsk. kokosolie
1/2 dl. mandelmel
100 gram mørk chokolade
50 g mandler
50 g hasselnødder
1 tsk. vanille pulver
1 knivspids salt
3. spsk. citronsaft
5 spsk. Agavesirup
2 tsk. bagepulver

Topping
1 banan
lidt mørk chokolade
ægte kanel
Sådan gør du:
Pisk æg og sirup til det er skummende.
Hak nødder, dadler og chokoladen groft og tilsæt dem til æggeblandingen.
Mos bananerne med en gaffel og tilsæt dem.
Tilsæt mel, vanille, salt, citronsaft og bagepulver

Rør dejen godt med en grydeske og fordel den en lille form beklædt med bagepapir.

Skær en banan ud i fine skiver som placeres på toppen af kagen og drysses med et fint lag kanel.
Bages på 175 grader i 20-30 minutter.

Når kagen er færdig, drysses den med lidt mørk chokolade.
Posted in Glutenfri Kager & Dessert By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader