Menu

Blomkålspizza

Ingredienser:
- 500 g blomkål
- 150 g revet ost (gerne en med smag)
- 2 æg
- 1 spsk tørret oregano
- 2 spsk loppefrøskaller
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 230 grader varmluft.
Riv blomkål fint på foodprocessoren. Bland æg, ost, oregano og loppefrøskaller i og rør det godt sammen. Jeg bruger gerne hænderne, som om jeg ville ælte en dej.Hæld blomkålsdejen ud på en bageplade med bagepapir og fordel den godt helt ud til kanterne. Igen foretrækker jeg at bruge hænderne, men du kan også lægge et stykke film henover og bruge kagerullen.

Bag i ovnen i 12-13 minutter, eller indtil den er blevet brunlig at se på. Smør bunden med tomatsauce, læg et lag ost på og dit yndlingsfyld på toppen og giv pizzaen yderligere 5-10 minutter i ovnen, til osten er smeltet.

Lad pizzaen køle lidt af inden servering.
Så hænger den bedst sammen.
Posted By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader