Menu

Brun sovs m. særlig smag

Ingredienser:
4personer.
4 dl vand
1 spsk. grøntsagsboullion
1 løg
1 gulerod
½ persillerod eller pastinak
1 tsk. stødt nellike
½ tsk. peber
½ tsk. rosa peber
100 g hakket 70 % eller sukkerfri chokolade
Kokosolie og olivenolie til stegning
Sådan gør du:
Finhak gulerod og persillerod. Steg det i olivenolie og kokosolie sammen med krydderier.
Tilsæt 2 dl vand + 1 spsk. grøntsagsboullion.
Hæld det hele i blender, og kør på fuld tryk.
Hæld det tilbage i gryden.Tilsæt resten af væden, hvis saucen er for tyk.
Hæld vandet ved, og kog op.
Tilsæt chokoladen den varme sovs.
Posted in Diverse Opskrifter By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader