Menu

Granola

Ingredienser:
1 håndfuld mandler
1 håndfuld hasselnødder
1 håndfuld havregryn
1 håndfuld boghvedeflager
1 håndfuld kokosflager
1 håndfuld hele hampefrøkerner
1 håndfuld abrikoser (hakkes)
1 håndfuld gojibær
2 spiseskefude chiafrø
2 spiseske sesamfrø
1 spiseske hørfrø
2 spiseske solsikkekerner
3 - 4 spsk sirup
Sådan gør du:
Hak nødder og græskarkerner groft og kom alle ingredienser ud på en bradepande med bagepapir.
Varm det i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter, under jævnlig omrøring, indtil det er ristet sprødt og gyldent.

TIP - Granola i en fart.
Du tager hvad du har i skabet af nødder, korn og tørrede frugter og rister det hele på en tør pande ved svag varme. Rør jævnligt rundt i blandingen, så det ikke brænder på. Din granola er klar, når den er fin gylden og sprød.

Opbevar din granola i et glas med låg..
Posted in Morgenmad By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader