Menu

Rødbedekage

Ingredienser
50 g jomfrukokosolie
50 g kokossukker
2 æg
75 g mørk chokolade 70%
2 store rødbeder
50 g mandler
50 g rismel
2 tsk bagepulver
3 spsk kakaopulver
1 tsk ren vanillepulver
1 spsk stærk kaffe
1 knsp salt

Pynt
Kokosmel
Rødbedesaft
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader. Skræl rødbederne og riv dem på et rivejern og smelt chokoladen over vandbad. Pisk jomfrukokosolie, kokossukker og æg sammen til en luftig masse. Blend mandlerne til mel og vend de øvrige ingredienser i dejen med en spatel. Smør en springform, hæld dejen i og bag den ved 180 grader i en halv time, til den er gennembagt. Lad rødbedekagen køle af og pynt derefter med den topping, du ønsker.

Denne kage er pyntet med kokosmel rørt op med lidt rødbedesaft. Du kan også pynte med flormelis rørt op med rødbedesaft eller servere kagen med creme fraiche, is eller andet. Rigtig god fornøjelse.
Posted in Vegetar Glutenfri Kager & Dessert By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader